sábado, 3 de diciembre de 2011

Que pasa con el convenio????

Fa temps que no hi ha actualitzacions al blog perque les coses estan anant més lentes del que a tots ens agradaria. Hi va haver eleccions a la junta de l'associació patronal. Els empresaris van escollir per que els representés en la negociació del conveni una candidatura encapcalada pel senyor Hector Arias. Suposo que alguns el coneixereu. És el propietari de l'Hospital Veterinari Montjuïc de Barcelona. Els terminis per fer el traspàs de poders de l'anterior junta s'han allargat més del que estava inicialment previst, i encara no s'ha pogut fer cap reunió amb ells. Esperem que a partir del mes de gener es puguin iniciar els contactes per posar per fi en marxa la negociació. Els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, estan amb nosaltres per iniciar els contactes el més aviat possible. Quan hi hagi més notícies us avisarem a través d'aquest blog. També podeu seguir el que passa amb el tema a través de facebook, els que en tingueu: busqueu "conveni veterinari ja!!" i apunteu-vos per estar al dia.

Hace tiempo que no hay actualizaciones en el blog porque las cosas están yendo más lentas de lo que a todos nos gustaría. Hubo elecciones a la junta de la asociación patronal. Los empresarios eligieron para que los representara en la negociación del convenio una candidatura encabezada por el señor Hector Arias. Supongo que algunos lo conoceréis. Es el propietario del Hospital Veterinario Montjuïc de Barcelona. Los plazos para el traspaso de poderes de la anterior junta se han alargado más de lo inicialmente previsto, y aún no se ha podido hacer ninguna reunión con ellos. Esperamos que a partir del mes de enero se puedan iniciar los contactos para poner por fin en marcha la negociación. Los sindicatos mayoritarios, CCOO y UGT, están con nosotros para iniciar los contactos lo antes posible. Cuando haya más noticias os avisaremos a través de este blog. También podéis seguir lo que ocurre con el tema a través de facebook, los que tengáis: buscad "convenio veterinario ya!" y apuntaros para estar al día.

1 comentario:

  1. Esperem que tot vagi endavant. Moltes gràcies per la feina que esteu fent i que al cap i a la fi serà un benefici per tots.

    Gràcies!!!!!!

    ResponderEliminar